Toerusting Kerken en Christenen

 • Land/Regio:Oost Azië
 • Waar:Arme afgelegen dorpen
 • Categorie:Toerusting
 • Wie: Pioniers
 • Doel:Verspreiding van het Woord
 • Project omschrijving

  Door praktisch dienstbetoon wordt het Woord gedeeld in een gesloten land. Een land waarin relaties een belangrijk onderdeel zijn van de cultuur. Iedereen waar contact mee is wordt beschouwd als een vriend. Er zijn veel tradities in familiaire zin. Men laat merken dat men om elkaar geeft, dat doen zij onbewust zoals de Heere het heeft bedoeld. Door gebruik te maken van deze cultuur eigenschap zijn we in staat om contacten te leggen.

  Mensen ervaren psychische druk, stress, angst en tegenslagen waardoor het leven zwaar en moeilijk is. Het helpen van mensen in die nood is niet eenvoudig. Tijd om te luisteren is belangrijk. Deze setting biedt de mogelijkheid om mensen te leren kennen en om psychologische en medische hulp te bieden met de mogelijkheid om iets uit het Woord door te geven.

  Bijzondere Noden ondersteunt de activiteiten voor zowel de gezondheidszorg als psychische hulp. Dit middel wordt gebruikt om in contact te komen en zo het Evangelie van vrije genade te brengen.

  Sponsoring

  Het wordt steeds moeilijker om het Evangelie te delen in Oost Azië. De aangepaste wet- en regelgeving geeft vergaande beperkingen. Het is van belang voorzichtig om te gaan met het doorgeven van het Woord. Er zijn wel momenten dat er iets gezegd kan worden over de Toevlucht in noden. Met uw structurele ondersteuning helpt u mee om om het Evangelie te brengen in Oost Azië.

  Maak hieronder uw keuze en ondersteun de activiteiten in Oost Azië. Klik op de i voor meer informatie over desbetreffende project.

  • Psychische hulp

   Helpt u vanaf 1 Euro mee om uw medemens psychologische hulp te bieden en zo het evangelie te mogen brengen?

   doneer aan dit project

   Psychologische hulp

   De activiteiten die worden uitgevoerd in Oost Azië vinden plaats vanuit een organisatie voor gezondheidszorg. Men kan gebruik maken van de diensten die worden aangeboden. Echter is niet iedereen in staat deze diensten te betalen, daarvoor worden middelen ingezameld zodat men deze dienst toch af kan nemen. Op die manier kan er blijvend psychologische hulp geboden worden. Maar nog belangrijker, het is eveneens het middel om met deze mensen in contact te komen om het evangelie te mogen brengen.

   Helpt u mee?

  • Voorlichting

   Helpt u vanaf 1 Euro mee om voorlichting te geven over gezondheidszorg en zo het evangelie te mogen brengen?

   doneer aan dit project

   Voorlichting gezondheidszorg

   Voorlichters (vrijwilligers) gaan op pad om voorlichting te geven over gezondheidszorg. Er materialen nodig zoals posters, flyers etc om de voorlichting te ondersteunen. Voor de vrijwilligers is er een reis- en verblijfkosten regeling.

   De voorlichting wordt gebruikt om met mensen in contact te komen om het evangelie te brengen. Om deze activiteiten te kunnen bekostigen zijn financiële middelen nodig.

   Helpt u mee?

  Financieel

  Jaarbudget € 16.750

  € 0
  16.750,-

  Download

  Er is voor dit project nog geen kwartaal verklaring

   

  Meer informatie?

  Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op over dit project.

  • Inschrijven nieuwsbrief